Menu Sluiten

Veel gestelde vragen FAQ

Veel gestelde vragen

Is een adviesgesprek bij gmbh kaufen europe vrijblijvend en gratis?

Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Onze organisatie verricht een adviserende rol inzake de oprichting van een vennootschap, en om de drempel tot contact te verlagen, wordt de mogelijkheid geboden voor een verkennend adviesgesprek. Als u n.a.v. deze kennismaking en de ontvangen informatie kiest om verder te gaan met ons, dan kunnen er nadere (tarief)afspraken gemaakt worden. Indien u verder geen samenwerking wilt aangaan of opdracht wilt plaatsen dan bent u verder tot niets verplicht.
Veel gestelde vragen aan GmbH Kaufen Europe

Wat is het verschil tussen jullie organisatie en andere bedrijven die vennootschappen aanbieden?

Wij zijn specialisten op het gebied van internationaal belastingrecht, en combineren dit met de oprichting van vennootschappen. Andere aanbieders zijn vaak ondernemers zonder fiscale achtergrond die vennootschappen voor u oprichten.

Op welke locatie kunnen we een adviesgesprek aangaan?

Wij hebben kantoren in Duitsland en Amsterdam. Op beide kantoren is een afspraak mogelijk. Afspraken op locatie, bijvoorbeeld bij u op de zaak, zijn ook mogelijk. Neem a.u.b. contact met ons op om de mogelijkheden af te stemmen.

Hoe lang doen jullie dit werk al?

We zijn actief in deze branche sinds 1999. Voor deze tijd zijn we werkzaam geweest bij grote advieskantoren daarna hebben we ons gespecialiseerd in internationale structuren en advisering.

Zijn jullie ook buiten kantoortijden bereikbaar?

Per mail zijn we voortdurend bereikbaar, en de beantwoording van e-mails vind ook plaats buiten de normale kantooruren. Bij vragen kunt u dus ook s’avonds en in de weekenden een antwoord van ons terug verwachten.

Blijven jullie na de oprichting van de vennootschap betrokken als adviseur?

Indien u daar prijs op stelt blijven we betrokken bij de vennootschap en de advisering. Indien u gebruik wilt blijven maken van uw huidige adviseur dan is dat uiteraard geen probleem. Ook een samenwerking met uw huidige adviseur is mogelijk.

Voor antwoorden die hier niet bij staan, neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact
contact-met-ons